For lunch today we ate pancakes served with a fantastic homemade sugar free raspberry jam
Ingredients (7-8 pancakes)- 2 eggs
- 2 deciliters of gluten-free oatmeal
- 1 tsp psyllium husk
- 2 teaspoons of inulin
- 2½ deciliters of almond milk, you find our recipe here
- A little bit of salt
- Coconut oil for frying
- Mix eggs, oatmeal, psyllium husk, inulin and 1 deciliter of almond milk into a lump-free batter
- Add the rest of the almond milk (1½ deciliter)
- Fry the pancakes in coconut oil and serve with homemade raspberry jam you find our recipe here
This is a phase 2 recipe, which means that you should have been eating only phase 1 recipe for 2-4 weeks before introducing this kind of food.
Till lunch idag serveras det pannkakor med en fantastiskt god hemmagjord hallonsylt.
Ingredienser (7-8 pannkakor)- 2 ägg
- 2 dl glutenfri havremjöl
- 1 tsk fiberhusk
- 2 tsk inulin
- 2½ dl mandelmjölk, recept hittar du här
- lite salt
- kokosolja till stekning
- Blanda ägg, havremjöl, fiberhusk, inulin och 1 dl mandelmjölk till en klumpfri smet
- Tillsätt resten av mandelmjölken (1½ dl)
- Stek pannkakorna i kokosolja och servera med hemmagjord hallonsylt recept hittar du här
Detta är ett fas 2 recept, det vill säga ett recept du kan göra när du gått på dieten i 2-4 veckor.

