For lunch today we ate pancakes served with a fantastic homemade sugar free raspberry jam

Ingredients (7-8 pancakes)
  • 2 eggs
  • 2 deciliters of gluten-free oatmeal
  • 1 tsp psyllium husk
  • 2 teaspoons of inulin
  • 2½ deciliters of almond milk, you find our recipe here
  • A little bit of salt
  • Coconut oil for frying
Do like this
  1. Mix eggs, oatmeal, psyllium husk, inulin and 1 deciliter of almond milk into a lump-free batter
  2. Add the rest of the almond milk (1½ deciliter)
  3. Fry the pancakes in coconut oil and serve with homemade raspberry jam you find our recipe here

This is a phase 2 recipe, which means that you should have been eating only phase 1 recipe for 2-4 weeks before introducing this kind of food.

Till lunch idag serveras det pannkakor med en fantastiskt god hemmagjord hallonsylt.

Ingredienser (7-8 pannkakor)
  • 2 ägg
  • 2 dl glutenfri havremjöl
  • 1 tsk fiberhusk
  • 2 tsk inulin
  • 2½ dl mandelmjölk, recept hittar du här
  • lite salt
  • kokosolja till stekning 
Gör såhär
  1. Blanda ägg, havremjöl, fiberhusk, inulin och 1 dl mandelmjölk till en klumpfri smet
  2. Tillsätt resten av mandelmjölken (1½ dl)
  3. Stek pannkakorna i kokosolja och servera med hemmagjord hallonsylt recept hittar du här

Detta är ett fas 2 recept, det vill säga ett recept du kan göra när du gått på dieten i 2-4 veckor.